Wil jij mooie benen ondanks de kou?

Heerlijke gladde benen ondanks de winterkou

Wil jij Mooie gladde benen. Ondanks de winterkou! Be positive met LYCON… Zo ben jij op je mooist in 2021!

Voor een iedereen hebben benen een betekenis. Om je benen heerlijk glad en smooth te krijgen hebben we diverse opties voor je klaar staan. Ook mooie nieuwe voordelige pakketten die direct geld schelen. Wij zorgen dat benen en natuurlijk ook je voeten heerlijk glad zijn. Wij verwennen je met de heerlijke Spa Essentials-producten van LYCON!

Ga je naar het werk en trek je een leuk jurkje aan of wil jij je zelf lekker verzorgen. Dan is het heerlijk om te beginnen met de perfecte haarvrije oksels en daarnaast een gladde en fluweelzachte lichaamshuid. Dan zit je goed bij The Wax Salon want in slechts in een paar eenvoudige stappen is dit alles zo gefixt!

Stap 1: Haarvrije oksels
Veel leuke outfits zijn zonder mouwen en dan vallen je armen en met name je oksels natuurlijk goed op. Met de diverse LYCON waxen is een langdurig haarvrije huid binnen no time gerealiseerd. De waxen zijn zo ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. Door de toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. De Active GOLD Hot Wax is onder andere ideaal voor je gevoelige oksels, want deze bevat de verzachtende voordelen voor je huid van kamille. Ideaal is dat het haar kan al vanaf 1 mm worden gewaxt en blijft wekenlang weg.

Stap 2: Scrub it met suikerkristallen
Suikerkristallen! Ja je leest het goed! Kristallen om mee te scrubben, hoe leuk kun je het maken? Naast onze professionele waxen en waxbehandelingen biedt LYCON in de SPA Essentials™-lijn een serie van zes verschillende Sugar Scrubs met onweerstaanbare geurbelevingen. Al deze olievrije bodyscrubs bevatten geen plastic scrubbolletjes, maar in plaats daarvan worden er natuurlijke suikerkristallen en vitamine E gebruikt. Daarnaast zijn er voor je huid hoogwaardig verzorgende werkstoffen toegevoegd uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. Hiermee wordt je huid in een handomdraai perfect zacht, glad en krijgt het een mooie natuurlijke glans.

Fruitig feest voor je zintuigen
Nu komt het moeilijkste! Je moet nog kiezen voor welke geurbeleving je gaat, want de LYCON Sugar Scrubs bieden je de keuze uit Granaatappel, Mango & Guave, Roze Grapefruit, Lavendel & Kamille, Appel & Cranberry en Kokosnoot & Vanille. Ze ruiken namelijk allemaal waanzinnig lekker. Deze zachte, effectieve bodyscrubs voeden je lichaamshuid en ontdoen deze van dode huidcellen, zonder een olielaagje of korrelige restjes achter te laten die de poriën kunnen verstoppen. De samenstelling is ook perfect geschikt om ingegroeide haartjes te voorkomen, voorafgaand aan het waxen bij ons.

Stap 3: Hydrateren en lekker royaal smeren!
Nadat je de vorige stappen hebt doorlopen is je huid haarvrij en ook perfect glad. Nu gaan we tijd maken om goed te hydrateren en je body royaal in te smeren! LYCON biedt binnen haar SPA Essentials™ lijn zes verschillende, onweerstaanbaar ruikende Hand & Body Lotions op basis van natuurlijke aromatische oliën. Deze intensief hydraterende lotions bevatten provitamine B5 en vitamine E in combinatie met jojoba olie en sheabutter. Deze rijke samenstelling vermindert de zichtbare tekenen van een vroegtijdige huidveroudering, voedt en beschermt je huid intensief.

Onweerstaanbaar ruiken
Een groot voordeel is dat de LYCON Hand & Body Lotions snel worden opgenomen door je huid zonder een vetspoortje achter te laten. Ze zijn verkrijgbaar in dezelfde geurvarianten als de LYCON Sugar Scrubs, zodat je extra lang kunt genieten van deze heerlijke geuren. Je brengt ze aan na het scrubben met de LYCON Sugar Scrubs en geniet van een bodylotion die je huid intensief verzorgt, heerlijk verwent én ook nog eens onweerstaanbaar laat ruiken! 

TIP!
Wij hebben de LYCON Sugar Scrubs in royale potten van 520 gram, maar ook in handige tubes van 100ml. De LYCON Hand & Body Lotions zijn er in pompflacons van 250 ml, maar ook in slimme reistubes van 50 ml. Handig om altijd bij je te hebben en zijn deze kleinere verpakkingen natuurlijk ideaal voor een lekker weekendje weg.