Voordelen

Geen haar meer op vervelende plekken

Wat krijg je?

Goede nazorg met heerlijke producten. Weg met ingroeiende haartjes bij onze wax salon in Rotterdam

Cost

Waxen

Waxen

Ongewenste haren? Daar wil je vanaf!

Waxsalon Rotterdam

Onze waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, hierdoor zullen onze LYCON-wax behandelingen plezieriger verlopen. Door gebruik te maken van verschillende waxproducten wordt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is waxen een logische keuze voor u.

Beschrijving behandeling

The Wax Salon in Rotterdam weet als geen andere dat ongewenst haar op plekken zit waar we liever vanaf willen. Daarom is waxen een effectieve manier om het ongewenste haar van uw lichaam te verwijderen. Eigenlijk wil je niet zelf bezig zijn met ongewenst haar maar om de stap te maken naar ons is voor vele niet eenvoudig. Er is ook een gedeelte schaamte die deze stap tegenhoud. Wij snappen dit en zullen u op een efficiënte en discrete manier behandelen. Om uw een idee te geven van alle plaatsen waar u ongewenst haar kunt verwijderen geven wij u de opsomming van de wax gebieden:

  • Gezicht
  • Hele bovenlichaam plus armen
  • Hele onderlichaam plus benen
  • Handen en voeten

De voordelen voor u:

  • Haarlengte vanaf 1 mm
  • Geen rode of geprikkelde huid
  • Het haar blijft wekenlang voor 100% weg
  • De huid voelt perfect glad en zacht aan

Behandel proces

Voordat we starten met de waxbehandeling in Rotterdam, reinigen wij uw huid met een heerlijke Lycotane Skin Cleanser. U heeft de keuze gemaakt welke zone wij voor u gaan behandelen. Als u kiest voor gezicht, de intieme zones en oksels wordt er eerst een heerlijke olie aangebracht op uw huid. Hiermee zorgen wij ervoor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling comfortabel is en nagenoeg pijnloos wordt. Als de behandeling klaar is wordt uw huid heerlijk gereinigd met de Lycotane Skin Cleanser, hiermee sluiten wij de poriën van de huid.

Als laatste en dit is tegelijk een heerlijke treatment wordt u behandelde huid gemasseerd met een Finishing Lotion.

Een directe boost voor uw huid en voelt direct fris aan. Kom langs voor een heerlijke waxbehandeling in Rotterdam.

Apparatuur

Bij The Wax Salon Rotterdam werken we altijd met handschoenen om voor u de hygiëne te bewaken in het behandelproces. Als we met de wax gaan werken gebruiken we de waxpotten van Lycon die de juiste lage temperatuur aangeven voor de behandeling. We brengen de wax altijd aan met een houten of stalen spatel. Bij de strip wax gebruiken we speciale strippen die de haartje goed verwijderen. Daarnaast gebruiken we producten om te reinigen, te oliën en een goede after finish om de huid direct een ondersteunende boost te geven.

Klik hier om online een afspraak in te plannen bij onze wax salon.

Andere behandelingen

Brazilian wax wordt tijdelijk niet uitgevoerd.

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram