Voordelen

Krijg een zachte gezonde huid

Wat krijg je?

Een ontspannende gezichtsbehandeling Rotterdam

Cost

Gezicht behandeling

Gezicht behandeling wordt tijdelijk niet uitgevoerd

Een heerlijke gezichtsbehandeling voor een gezonde huid

Jouw huid verdient een gezonde uitstraling. 

De aanpak voor een gezonde huid is de juiste behandelingen inzetten voor een stralende tint, een goede hydratatie en stevigheid van de huid. In ons land hebben wij te maken met onze 4 seizoenen. Hierdoor is onze huid helaas vaak echter allesbehalve stralend. Vaak ervaren wij dat de huid droog, vermoeid, verslapt en eerder dof is. Dit is de realiteit van de huidcondities die wij ervaren. 

Omdat iedereen een verschillende huid heeft kijken wij hoe we jouw huid gaan behandelen. Heb je een gevoelige huid heb je hydratatie nodig of een heerlijke dieptewerking. Dan stemmen we de behandeling en de producten af op de eerste behoefte van jouw huid. Wij werken met de MASSADA producten voor de gezichtsbehandeling die hydraterende, revitaliserende én verstevigende eigenschappen hebben. Onze schoonheidssalon in Rotterdam biedt u een fantastische huid.

Welke voordelen kunt u bij ons ervaren:

Als eerste krijgt u het juiste behandeladvies van de schoonheidsspecialiste in Rotterdam. Ten tweede wordt uw huid zo gereinigd dat de actieve bestanddelen uit de verzorgingsproducten goed worden opgenomen en alle onzuiverheden worden verwijderd. U zal ervaren dat een schone huid minder snel veroudert.

Uw huid krijgt een heerlijke boost door een gezichtsbehandeling. Naast dat het een heerlijke boost geeft, is een gezichtsbehandeling heerlijk ontspannend

Als laatste: een mooie huid geeft je zelfvertrouwen een boost.

De behandeling

Omdat er wij in onze salon begrijpen dat iedere huid een eigen verhaal verteld werken wij met verschillende soorten gezichtsbehandelingen. Zo kunnen wij kiezen tussen producten voor de gevoelige huid, voor meer huidvolume, stevigheid, rimpels, hydratatie-, helderheid-, voeding- of veroudering- van de huid. Maar ook een vette huid of acne.  Wij begrijpen goed dat u komt voor onze kennis zodat u heerlijk tot rust komt en even kan relaxen tijdens de behandelingen.  

Omdat het even relaxen een belangrijk onderdeel is kunt u ook een massage van nek, schouders en decolleté boeken. Dan heeft u de complete behandeling en als

Het behandel proces

U wordt ontvangen in onze salon met een kopje koffie of thee om de eerste drukte van de dag al achter u te laten. Daarna gaat onze schoonheidsspecialist in Rotterdam u de stappen uitleggen van de behandeling. Als de keuze is gemaakt vooraf of na het advies wordt de behandeling gestart. Het enige wat u mag doen is relaxen.

Apparatuur

Onze behandelingen in Rotterdam worden op een volledige elektrische behandelingsstoel uitgevoerd.

Maak nu een afspraak in onze schoonheidssalon Rotterdam!

Andere behandelingen

Brazilian wax

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram