Voordelen

Geen rode of geprikkelde huid en uw huid voelt perfect glad en zacht aan

Wat krijg je?

De beste producten voor een super resultaat in Rotterdam

Cost

Waxen

Brazilian wax wordt tijdelijk niet uitgevoerd.

“Weg met ongewenste haartjes”

De Brazilian wax is een behandeling speciaal gericht voor de intieme delen. Met deze behandeling worden de haren bij de schaamstreek verwijdert. Je hebt de keuze uit de Brazilian of de Hollywood. Als je bij ons bent kan je aangeven wat jou wens is.

Het ontharen van de schaamstreek bij de man noemt men de boyzilian of male brazilian Wax. 

Wat houdt de behandeling in?

The Wax Salon werkt met de crème de la crème onder de waxen de Lycon precision waxing. Deze wax is ontwikkeld in Australië en is als topmerk opgericht in 1978.

Hoe gaan wij tewerk:

1.   We beginnen met het reinigen van de huid

2.   De Pre waxing Oil wordt op de huid aangebracht. De olie zorgt ervoor dat de wax niet aan de huid hecht maar alleen aan de haartjes. Hiermee bereiken we dat de behandeling minder pijnlijk.

3.   Hotwax wordt aangebracht, hiermee verwijderen we de haartjes.

4.   Dan de LycoJet deze gebruiken we na de Hotwax. Het zorgt ervoor dat de laatste kortste haartjes worden verwijderd waardoor je huid langer glad blijft.

5.   Eventuele ingegroeide haartjes en ontstekingen worden verzorgd.

6.   De nabehandeling, deze is net zo belangrijk als de eerste stappen. Wij gebruiken de verzorgend en verfrissende wax lotion van Lycon. Je voelt je direct verfrist,       glad en verzorgd.

Heb je allergieën? Laat het ons weten.

Welke voordelen heeft deze behandeling:

• Haarlengtes vanaf 1 mm kan worden verwijderd

• Geen rode of geprikkelde huid

• Het haar blijft wekenlang voor 100% weg. (Gelet op de haargroei cyclus!)

• De huid voelt perfect glad en zacht aan

Wat moet je weten?

Graag geven wij uitleg als je voor de eerste keer de Brazilian wax laat uitvoeren

Wij houden er op voorhand rekening mee dat het jouw eerste keer kan zijn. Dit kan je met boeken van een afspraak aangeven. Misschien is het doodeng om onze salon binnen te stappen.

Het voordeel voor jou is dat alleen jij en de schoonheidsspecialist weet waarvoor je komt. Dit wetend kan je lekker genieten van lekkere koffie of thee.  

 

We nemen je mee in het proces voor de behandeling:

Schaamte is een emotie die velen mensen hebben, voor onze behandeling is het fijn om je schaamte opzij te zetten. Dan kan je zelf de behandeling in rust ondergaan. Er is één ding wat je van ons met weten. Het ontharen is ons ons vak; of het nu voeten, benen of de schaamstreek is. “Het gaat bij ons om de haartjes”. Wij kijken nergens meer vanop maar weten goed hoe we jou kunnen bijstaan.

Is een Brazilian pijnloos! We zullen nooit een claim leggen op pijnloos. Wel zorgen wij ervoor dat de gevoeligheid van de behandeling minimaal is. Als we laten ons lijden door verhalen hoe zeer het kan doen dan laat je jezelf tegenhouden door de(gedachte aan de) pijn. Wij spreken van gevoeligheid. Het is het moment dat je meerdere haartje met wortel verwijdert. Deze prikkel is voor de een gevoeliger dan voor de ander. Wat we wel weten is het verschil tussen scheren en knippen of regelmatig waxen van de haartjes. Als de haarwortel al een langere tijd in de huid groeit omdat je misschien altijd jezelf hebt geschoren, dan is de wortel heel sterk en is de behandeling zeker niet pijnloos. Gelukkig is dit alleen de eerste keer het geval. Als eenmaal de wortel bij de eerste waxbehandeling is verwijderden je daarna om de 4 tot 6 weken terugkomt, krijgen de haartjes geen kans om te groeien en weer sterk te worden. Het is dan wel belangrijk om je te houden aan het niet scheren tussen door. Dat laat je dan wel ui je hoofd. Wij geven als aanbeveling; Boek een Eerste keer Brazilian wax. Wij hebben dan meer tijd gereserveerd voor de behandeling zodat we meer aandacht en uitleg kunnen geven.

Wel of niet scheer je van tevoren. Het knippen of scheren voor de waxbehandeling in Rotterdam raden wij af! Als jij met volle enthousiasme de haartjes te kort maakt, krijgen wij niet alle haartjes verwijdert. Als je haartjes te lang zijn bij de behandeling is dit geen probleem! Wij zorgen voor de juiste lengte tijdens de behandeling. Onze aanbeveling is om minimaal 10 dagen voor de waxbehandeling niet meer te scheren/knippen. Wat wel prettig is voor jezelf om 1dag tevoren scrubben meteen scrub op basis van suiker. Dan komen de haartjes los te liggen van de huidwaardoor het voor de waxspecialiste makkelijker is om ze te verwijderen.

Ontspannen Vaak liggen de mensen verkrampt op de behandelstoel. Probeer lekker te ontspannen het helpt echt! Makkelijk gezegd denk je nu, en we begrijpen dat het een hele opgave is. Je moet toch maar een voor een vreemde in deze houding gaan liggen. Je benen open en we gaan je intieme Zonne ontdoen van haar en wortel. Focus je op je ademhaling en de rustige achtergrondmuziek. Vergeet niet wij zijn er ook met onze ervaring. Als waxspecialiste in Rotterdam is het onze taak om jou je gerust te stellen.

Wat is na de behandeling goed om te weten?

1. Draag geen strakke kleding na de behandeling.

Ons advies is draag het liefst iets te ruime katoenen ondergoed zonder randjes en kant. Hiermee voorkom irritatie aan de gewaxte zonne.

2. Rust na de behandeling.

Even niet direct door naar de sportschool, zonnebank en sauna. Deze aanbeveling is om de het gewaxte gedeelte even niet te irriteren. Met sporten, zonnebank of sauna ga je transpireren.  Zweet is van zichzelf erg zout en als dat op de net gewaxte huid komt, is dat niet erg prettig. Je hebt net een waxbehandeling gehad en je poriën/ huid staan open. Daarnaast heb je inde sauna te maken met andere bacteriën die je even niet wil. Waarom dan niet naar de zonnebank? Bij de waxbehandeling worden de dode huidcellen verwijderden daarom is de kans op verbranding door de zonnestralen of de zonnebank groot. Ons advies is om daar minimaal 24 uur mee te wachten.

Apparatuur

Bij The Wax Salon werken we altijd met handschoenen om voor u de hygiëne te bewaken in het behandelproces. Als we met de wax gaan werken gebruiken we de waxpotten van Lycon die de juiste lage temperatuur aangeven voor de behandeling. We brengende wax altijd aan met een houten of stalen spatel. Bij de strip wax gebruiken we speciale strippen die de haartje goed verwijderen. Daarnaast gebruiken we producten om te reinigen, te oliën en een goede after finish om de huid direct een ondersteunende boost te geven.

Wil je gebruik maken van een verfrissende wasbehandeling in Rotterdam? Neem dan contact op met The Wax Salon Rotterdam

Andere behandelingen

Brazilian wax wordt tijdelijk niet uitgevoerd.

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram