Voordelen

Kom af van de vage klachten

Wat krijg je?

Een heerlijke, verfrissende bindweefselmassage in Rotterdam

Cost

Massage

Bindweefselmassage

Heb je vage klachten of cellulite. Hoe kom je ervan af?

Heb jij vage klachten of cellulite. Hoe kom je ervan af?


Een bindweefselmassage in Rotterdam verbetert de huidconditie op een uitstekende manier. Door de juiste technieken te gebruiken wordt er een prikkeling gegeven naar inwendige organen, spieren, gewrichten en bloedvaten.
Met deze intense manier van massage wordt onder andere Cellulite (sinaasappelhuid) behandelt de stofwisseling geactiveerd en is zeer geschikt om diverse klachten op te lossen of te reduceren. Veelal vage klachten waar je vaak al jaren last van hebt. Ook zien wij na een paar behandelingen zeer goede resultaten op Littekenweefsel, rimpels en striae.

Herken jij jezelf hier en heb je last van (vage) klachten of cellulite dan is het vaak herkenbaar dat de afvalstoffen niet goed worden afgevoerd. Door diverse technieken toe te passen is reductie van cellulite of een verjonging van de huid mogelijk. Afhankelijk van je klachten besteden tijd aan een intakegesprek waarbij we kijken naar de beste oplossing.

Met een bindweefselmassage gebeurt er veel in het lichaam:

 • Je bloedsomloop verbeterd
 • De doorbloeding van de huid verbeterd
 • De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd
 • Pijnlijke spieren ontspannen
 • Er komt rust in het hoofd
 • Vage klachten verdwijnen
 • Je huid wordt strakker
 • De billen worden gelift

Beschrijving van de behandeling

Bindweefselmassage is een behandeling die de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) activeert. Deze massage kan op het hele lichaam worden toegepast. Je kan het niet vergelijken met een gewone massage omdat bindweefselmassage de huid stimuleert en er een optimale doorbloeding ontstaat. Hiermee reduceren we de blokkades (verklevingen) en een ander voordeel van bindweefselmassage is dat het de huid verstevigd.
We gaan er iets dieper op in, er zit bindweefsel tussen de spieren en de huid. Dit bindweefsel geeft organen, zenuwen en bloedvaten stevigheid en bescherming, of verbindt lichaamsonderdelen met elkaar. Bindweefsel speelt een rol bij het transporteren van onze voedingsstoffen door het lichaam en afvalstoffen naar onze lymfeklieren. Bindweefselmassage is een vorm van de zogeheten segmentaal therapie of reflexzonemassage. Het uitgangspunt van deze behandeling is dat het lichaam bepaalde zones heeft die in verbinding staan met alle organen en klieren van het lichaam. Door de massage worden de zones gestimuleerd, wat een positief effect heeft op de organen. Als je een massage ondergaat, zul je merken dat er duidelijke verschillen zijn

Behandelproces

Een bindweefselmassage in Rotterdam gaat vooraf met een schouwing naar houding en huid. Dan wordt er een afhankelijk van de klacht of behandeling een weerstand gemeten op de huid door een hand techniek.
De gebieden die daar uit voortvloeien gaan we behandelen. Dit zijn meerdere technieken die worden uitgevoerd om het besproken doel te behalen.

Apparatuur

Onze behandelingen worden op een volledige elektrische massagetafel uitgevoerd met een zeer lage instap. In principe worden onze bindweefselbehandelingen uitgevoerd zonder massageolie of crème. Bij een behaarde huid wordt er wel met olie of crème gewerkt op de huid om een pijnlijke situaties te voorkomen.

Contra- indicaties

Als je voor een bindweefselmassage kiest zijn er een aantal belangrijke punten om te weten. Er kunnen zoals in de medische wereld wordt gebruikt Contra indicaties zijn. In sommige gevallen kun je wel worden gemasseerd maar moeten bepaalde plekken op het lichaam worden vermeden. Dit is in overleg met ons.

Weet je het niet zeker? Dan kun je het altijd eerst met je huisarts overleggen. Zij kunnen je het beste hierover adviseren.

Om een idee te geven wanneer je moet opletten, hierbij een aantal voorbeelden: (dit is geen complete lijst van indicaties, maar een aantal voorbeelden)

 • Griep / koorts
 • Ziekten waarbij er sprake is van een verhoogde stofwisseling
 • (Besmettelijke) huidziekten
 • Bij ernstige vormen van vaatziekten
 • Trombose
 • Kanker
 • Tijdens het volgen van een antibioticakuur
 • Het gebruik van ontstekingsremmers
 • Open wonden
 • Zwangerschap
 • Ontstekingen en infecties
 • Spataderen

Massagesalon Rotterdam

Voor een heerlijke massage bent u welkom in onze massageruimte in Rotterdam. In een modern ingerichte ruimte vol privacy krijgt u een ontspannende massage. We zijn ontstaan vanuit kapsalon 'Salon The Art of Style' in Rotterdam. Omdat er veel vraag is naar schoonheidsbehandelingen, hebben we hiervoor een schoonheidsspecialiste in dienst genomen. Daaruit voort zijn de massage behandelingen gekomen die door een ervaren masseur gegeven worden. Volledig vertrouwd. Maak een afspraak met onze massagesalon in Rotterdam om de rust te ervaren.

Andere behandelingen

Brazilian wax wordt tijdelijk niet uitgevoerd.

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram