Voordelen

Fluweelzachte voeten met onze cosmetische pedicure

Wat krijg je?

Een heerlijke, verfrissende voetbehandeling in Rotterdam

Cost

Cosmetisch Pedicure

Cosmetische pedicure wordt tijdelijk niet uitgevoerd

Met de voetverzorging van Lycon krijg je het gevoel alsof je op wolken loopt

In ons dagelijkse leven is voetverzorging vaak een ondergeschikt onderdeel van onze lichaamsverzorging. We denken er meestal pas weer aan, zodra het zomerseizoen in aantocht is en onze voeten weer volop in de spotlights komen dankzij slippers, hoge hakken en ‘peep toes’! Met het nieuwe Lyco’Pedi by LYCON zorg wij ervoor dat je ervoor dat je gezonde en mooi verzorgde voeten hebt die het hele jaar door gezien mogen worden, alsof je op spreekwoordelijke wolken loopt! Bij onze salon in Rotterdam geven we verfrissende behandelingen.

Wat doet het met je voeten?

  • Hydraterend
  • Verfrissend
  • Bestrijd vermoeide voeten
  • Fluweelzachte huid

Beschrijving van behandeling

Lyco’Pedi is heerlijk en verkwikkend voor lichaam én geest dankzij aroma’s van Citroen Tea Tree en Pepermunt. De zinnenprikkelende geuren zijn weldadig en geven je ook direct een relax moment.
Even weg uit de dagelijkse sleur. De revitaliserende etherische oliën van o.a. Citroen Tea Tree en Pepermuntolie zorgen voor een gevoel van verkwikking, maar ook voor ontspanning. Het draagt direct bij tot een algemeen welbehagen en zorgt voor optimaal gehydrateerde voeten die comfortabel en lekker fris aanvoelen en die er mooi verzorgd uitzien.

Behandel proces

Waarom behandelen wij onze voeten? We lopen er de hele dag op en dat vinden het vanzelfsprekend. Om pijntjes en bestaande klachten voor te zijn zorgen wij ervoor dat je voeten weer gezond en gehydrateerd zijn.

Wat kunt u verwachten van onze Cosmetische pedicure behandeling?
Eerst reinigen we de voeten met Lycotane Skin Cleanser. Dit geeft al direct een verfrissend gevoel. Daarna laten we u voeten weken in een lauwwarm badje met Lyco’pedi Refreshing Soak. Dit is een zuiverende voetenbad en reinigt de voeten effectief, zodat ze perfect schoon en als herboren aanvoelen. De verfrissende samenstelling met essentiële oliën van Citroen Tea Tree en Pepermunt biedt verlichting, zelfs voor de meest vermoeide voeten en bestrijdt zweetvoetengeur. Na het afdrogen van uw voeten worden de dode huidcellen verwijdert zonder een schurend effect. De natuurlijke formule helpt eelt en een droge huid te verminderen, om zo mooiere en jonger uitziende voeten te onthullen die fluweelzacht en vitaal aanvoelen. Hiervoor gebruiken we de speciale voeten Sugar Scrub. Daarna worden uw voeten heerlijk gemasseerd. Als laatste de finishing touch masseren wij uw voeten met de kalmerende en verjongende Lyco’pedi Smoothing cream. Deze is rijk aan Hyaluronzuur, Provitamine B5 en Sheabuttervoor voor de extra voeding, hydratie en herstel van de huidbarrière. Dit is een kleivrij masker herstelt een gladde, comfortabele, jeugdig uitziende voetenhuid. Deze crème smeert eenvoudig uit en laat geen vet-of poederresten op de huid achter.

Kom langs in onze pedicure in Rotterdam en ervaar het zelf

Andere behandelingen

Brazilian wax wordt tijdelijk niet uitgevoerd.

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram