Voordelen

Mooie wenkbrauwen en wimpers die bij jouw gezicht passen

Wat krijg je?

Behandeling met natuurlijke producten in Rotterdam

Cost

Verven wenkbrauwen & wimpers

Verven wenkbrauwen en wimpers

Mooie wenkbrauwen die bij jouw gezicht passen

Verandert de kleur van je haar, dan verandert ook je gezichtsuitdrukking. Hoe lossen we dit eenvoudig op? We kleuren je wenkbrauwen en wimpers zodat je een mooie look krijgt. Vaak maken kleine aanpassingen een groot verschil.


Om dat wij dagelijks bezig zijn met het waxen van het gezicht kunnen we direct kijken naar de mogelijkheid voor de kleur van jouw wenkbrauwen. Je kan ze bij ons in de salon laten verven waardoor ze nét even wat donkerder zijn of een mooiere vorm krijgen. Dit kan net dat grote verschil maken zodat je ogen meer spreken. Daarnaast is het ook heel handig Ook heel handig als je in de ochtend weinig tijd hebt voor je make-up als je gevoelige ogen hebt die veel tranen.

Het behandelproces

Hoe gaat dit in zijn werk? We reinigen eerst de delen die worden geverfd. Dan zetten we een heerlijke crème op de huid. Door deze crème aan te brengen kunnen we gericht de verf aanbrengen en voorkomen we dat niet geverfde delen in contact komen met de verf. Daarna kleuren we de wenkbrauwen en of wimpers. En als laatste maken we de huid schoon. Een kleine aanpassing die het verschil maakt. De kleur die bij jouw gezicht past.

Klik hier om een afspraak te maken in onze Wax Salon Rotterdam

Andere behandelingen

Brazilian wax

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram