Voordelen

Een betere uitstraling en meer zelfvertrouwen

Wat krijg je?

Tanden bleek sessies in Rotterdam

Cost

Tanden bleken

Cosmetisch tanden bleken

Innovatief cosmetische tanden bleken met PEARLSMILE®

Voor een stralende glimlach

Met PEARLSMILE® Je tanden bleken in Rotterdam met voor een perfecte glimlach. Een Innovatieve cosmetische behandeling. Witte tanden zonder enige vorm van pijn Wie wil dit niet!
Je tanden bleken met PEARLSMILE® en je hebt in minder dan 25 minuten glimmende witte tanden? Als jij in de spiegel kijkt wil je een mooie witte glimlach. Iedereen heeft last van verkleuringen en daar hebben wij de oplossing voor, ook jouw tanden zien er mooier uit na een behandeling met onze gel van PEARLSMILE®. Iedereen ervaart een fantastisch voordeel met onze gel, het is zo gemaakt dat niemand meer last heeft van irritaties in de mond tijdens en na de behandeling. Heb jij 25 minuten over voor witte tanden ze opnieuw te laten glimmen voor je mooie glimlach?
Een stralende witte lach is daarom bereikbaarder dan ooit. In onze salon in Rotterdam krijgt u een pijnloze behandeling aan uw tanden.

Met tanden bleken gebeuren er meerdere dingen tegelijk:

  • Je krijgt witte tanden
  • Je zelfvertrouwen vergroot
  • Mensen zullen je aanspreken op je witte gebit
  • Je ontspant in onze heerlijke stoelen waarmee je even in een andere wereld bent

Een zeer effectieve behandeling

Gemiddeld maakt één behandeling van zo’n 25 minuten de tanden tot 9 tinten witter. De gel neutraliseert de pigmenten die het tandglazuur verkleuren. In onze speciale behandelstoel ontspan je en voor je het weet loop je naar buiten met een onweerstaanbare glimlach.

Behandelproces

Het behandelproces is erg leuk, We meten het vertrekpunt. Hoe zien mijn tanden er nu uit. Wij meten dit met een tandenkleurenschaal. Daarna zullen wij een bitje met de gel in je mond plaatsen. We zetten het witte licht aan en laten je 25 minuten heerlijk ontspannen. Zijn er kleine ongemakjes, dan ligt alles al voor je klaar. Als je klaar bent zullen we samen het resultaat bekijken met de tandenkleuren schaal.

Kom je voor de eerste keer? Neem Full Treatment

Een goed begin is bij ons veel meer dan het halve werk. Met een speciale full treatment als eerste behandeling haal je in 2 x 25 minuten optimaal resultaat!

Voordelige abonnementen.

Bespaar direct geld met onze pakketten. Vraag ons om meer informatie

Maak een afspraak in onze tanden bleek salon in Rotterdam. Ook voor wax en en gezichtbehandelingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Andere behandelingen

Brazilian wax

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram