Een holistische benadering viert hoogtij, de vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe

Het gebruiken van natuurlijke cosmetica is het beste voor uw huid

Een holistische benadering viert hoogtij! De vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe, Massada en moeder natuur!

In onze dagelijkse samenleving is er een sterk toenemende vraag van onze cliënten naar hoogwaardige en vooral bewezen effectieve huidverzorging die lichaam én geest in balans brengt. Hierbij is een holistische benadering in elk aspect van de gezondheid terug te vinden, waarbij de harmonie tussen het fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspect steeds belangrijker wordt. Dit zorgt voor innerlijk welzijn en uiterlijke schoonheid. Onze filosofie over producten en behandelingen van MASSADA sluiten hierbij perfect aan! Wij gaan uit van een brede visie op de huid en de gezondheid van een mens
vooral als de belangrijkste doelstelling huidverbetering is. Daar komt dus meer bij kijken dan alleen puur de huid observeren en te analyseren. Ook de interactie tussen het fysieke en mentale (emotionele) aspect is belangrijk. Alles is immers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij gaan er vanuit dat, wanneer er een harmonie is tussen lichaam en geest, dan zorgt dit voor een innerlijk welzijn én ook uiterlijke schoonheid.  

Rust, regelmaat en reinheid…

Het belang van ontspanning op zijn tijd en balans tussen werk en privé zijn dé antwoorden als het gaat om een aangename lifestyle en een algeheel gevoel van welbevinden voor de steeds drukker wordende mens. Wellness is en blijft een belangrijk onderdeel in onze huidige maatschappij. We willen we onszelf goed voelen en zorgen voor de nodige spreekwoordelijke rust, regelmaat en reinheid als herontdekte kernwaarden.

De vraag naar natuurlijke cosmetica neemt sterk toe

Zoals iedereen weet is de huid is het grootste orgaan van ons lichaam en heeft een krachtig absorptievermogen. Met dit in gedachte! “Wat je op je huid aanbrengt, belandt dus letterlijk ín je lijf”. Steeds meer bestaande en nieuwe cliënten en willen daarom zo min mogelijk ‘chemie’ op en ín hun lichaam. De vraag naar natuurlijke cosmeticaproducten neemt daarom om ook sterk toe.

MASSADA en moeder natuur

Wat is dan de oplossing? MASSADA maakt gebruik van de enorme rijkdom en kennis van Moeder Natuur! De wereld is groot en rijk aan natuur en zo worden de producten van MASSADA ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle formules vrij zijn van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Holistisch maatwerk

MASSADA werkt zowel qua producten als salonbehandelingen op basis van een voor iedereen op maat nauwkeurig af te stemmen holistische visie. MASSADA combineert deze holistische visie met de meest moderne cosmetische inzichten, ingrediënten en technologieën.

Balans voor body & mind

We spreken hier over verzorging van de huid en geest. Daarom zijn alle producten van MASSADA ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid. Voor eenieder die onze producten zelf gebruikt of zich laat behandelen heeft ontdekt dat de ontwikkeling van deze productlijnen heeft geresulteerd in een ideale holistische lijn met heerlijk geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Unieke ‘Wellness belevingen’ op basis van energie, kleur en geur

Voor u is een MASSADA behandeling is een unieke ‘Wellness beleving’ op zich, die het fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. Denk hierbij wordt dat we werken met de drie pijlers: energie, kleur en geur. De behandelingen en producten zijn stuk voor stuk nauwkeurig af te stemmen op de individuele wensen en uw (huid)behoeften. Op basis van de ongekend regenererende krachten van de natuur en werkend vanuit een balans tussen lichaam én geest, zorgt MASSADA voor een gezonde, vitale en stralende huid met een tijdloze schoonheid en een algeheel gevoel van welbevinden!