Voordelen

Laat uw lichaam tot rust komen

Wat krijg je?

Diverse massages in Rotterdam

Cost

Massage

Ontspanningsmassage

Even wegdromen en heerlijk relaxen

Even tijd voor jezelf, geen haast of dingen te doen. Daar weten wij wel raad mee. Voor een ontspanning zowel lichamelijk als geestelijk is er een veilige omgeving nodig waar je weg kan dromen en los te komen van de dagelijkse stress.

Bij een ontspanningsmassage in Rotterdam gebeurt er veel in het lichaam:

  • Je bloedsomloop verbeterd
  • De doorbloeding van de huid verbeterd
  • De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd
  • Pijnlijke spieren ontspannen
  • Er komt rust in het hoofd

Een goede ontspanningsmassage werkt voor velen zowel lichamelijk als geestelijk. Daarnaast is het ook belangrijk voor een goede gezondheid.

De behandeling

Er wordt veel gesproken over stress de laatste jaren. Ook hoe schadelijk het is. Daarom is een ontspanningsmassage een heerlijk middel om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest. Het lichaam ervaart weer hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn. Bij een goed uitgevoerde ontspanningsmassage is de ademhaling dieper, worden spieren en pezen soepeler en wordt het lichaam beter doorbloed, wordt de afvoer van afvalstoffen gestimuleerd en komt er rust in het hoofd. Er zijn ook keuzes voor u om deelgebieden van het lichaam te laten masseren:

  • Nek, schouders en armen
  • Rug/nek/schouders en hoofdhuid
  • Gehele lichaam (rug, schouders, nek, hoofdhuid, armen, handen, benen achterzijde, benen voorzijde, voeten en eventueel het gezicht)

Er zijn vele gebieden die je met ons kunt bespreken.

Naast de ontspanningsmassage krijgen wij ook veel vragen over vage klachten die artsen en therapeuten vaak niet begrijpen of kunnen verhelpen. Bespreek ze met ons en mogelijk kunnen wij een oplossing voor u vinden.

Het behandelproces

Allereerst in het behandel proces is het belangrijk om te weten dat wij de massage uitvoeren met een massageolie op de blote huid. De olie die wij gebruiken is heerlijk voedend met vitamines en mineralen en hydrateert direct de huid. Daarom verzoeken wij altijd om vooraf te douche. Omdat de olie hydrateert en voedend is voor de huid is ons advies om deze goed te laten intrekken. Je voelt de olie op de huid maar olie plakt niet. Onze ontspanningsmassage bestaat uit rustige strijkingen en knedingen, zodat de doorbloeding verbetert en pijnlijke spieren ontspannen. Tevens wordt hierdoor de bloedsomloop verbeterd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Apparatuur

Onze massagebehandelingen in Rotterdam worden op een volledig elektrische massagetafel uitgevoerd met een zeer lage instap.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Andere behandelingen

Brazilian wax wordt tijdelijk niet uitgevoerd.

“Weg met ongewenste haartjes”

Hot Stone Massage

Heerlijke ontspanningsmassage met warme stenen

Instagram